Magnetron deksel Action

Magnetron deksel Action

Een magnetron deksel is een handig accessoire dat je kunt gebruiken om je voedsel veilig op te warmen in de magnetron. Bij Action kun je verschillende soorten magnetron deksels vinden die je helpen om spatten en morsen te voorkomen tijdens het verwarmen van je maaltijden.

Voordelen van een magnetron deksel

Een magnetron deksel biedt verschillende voordelen, waaronder:

 • Voorkomt spatten: Een magnetron deksel zorgt ervoor dat het vocht in je voedsel niet overal in de magnetron spettert. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken van de magnetron.
 • Behoudt vocht: Door het gebruik van een deksel blijft het vocht in je voedsel behouden, waardoor je maaltijd niet uitdroogt tijdens het opwarmen.
 • Sneller opwarmen: Een magnetron deksel helpt de warmte vast te houden, waardoor je maaltijd sneller en gelijkmatiger opwarmt.
 • Veiligheid: Het gebruik van een deksel voorkomt dat hete vloeistoffen of voedseldeeltjes op je handen of gezicht spatten, waardoor je jezelf niet verbrandt.

Assortiment bij Action

Bij Action kun je een breed assortiment aan magnetron deksels vinden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw behoeften past. Hier zijn enkele populaire opties:

 • Plastic deksels: Deze deksels zijn lichtgewicht en gemakkelijk schoon te maken. Ze zijn vaak voorzien van ventilatiegaten om stoom te laten ontsnappen en spatten te voorkomen.
 • Siliconen deksels: Siliconen deksels zijn flexibel en kunnen worden uitgerekt om op verschillende maten schalen te passen. Ze zijn hittebestendig en vaatwasmachinebestendig.
 • Glas deksels: Glas deksels zijn duurzaam en kunnen worden gebruikt in zowel de magnetron als de oven. Ze zijn transparant, zodat je het opwarmproces kunt volgen zonder het deksel te hoeven verwijderen.

Het assortiment bij Action varieert regelmatig, dus het is altijd de moeite waard om een kijkje te nemen in de winkel of op de website om te zien welke magnetron deksels op dat moment beschikbaar zijn.

Hoe gebruik je een magnetron deksel?

Het gebruik van een magnetron deksel is eenvoudig. Volg deze stappen:

 1. Plaats je voedsel in een magnetronbestendige schaal.
 2. Plaats het magnetron deksel op de schaal, zorg ervoor dat het goed past.
 3. Stel de gewenste tijd en vermogen in op de magnetron.
 4. Start de magnetron en laat het voedsel opwarmen.
 5. Haal de schaal uit de magnetron met behulp van ovenwanten of een hittebestendige handschoen.
 6. Verwijder voorzichtig het magnetron deksel en geniet van je warme maaltijd!

Let op: Zorg ervoor dat je het magnetron deksel niet volledig afsluit, omdat dit kan leiden tot een opbouw van druk en het deksel kan loskomen tijdens het opwarmen.

Conclusie

Een magnetron deksel is een handig accessoire dat je helpt om je voedsel veilig en efficiënt op te warmen in de magnetron. Bij Action kun je een breed assortiment aan magnetron deksels vinden, variërend in materiaal en grootte. Door het gebruik van een deksel voorkom je spatten, behoud je vocht in je maaltijd en warm je je eten sneller op. Het is belangrijk om het deksel op de juiste manier te gebruiken en ervoor te zorgen dat het niet volledig afgesloten is. Neem een kijkje bij Action en ontdek welk magnetron deksel het beste bij jou past!

Plaats een reactie

Magnetron info

Snel, simpel en altijd smakelijk: ontdek uw keukenvrijheid
met onze topkeuze magnetrons. Waar tijd en gemak
samenkomen, daar vindt u onze magnetron oplossingen.

Begin zoektocht