Sharp R-961INW Combi-magnetron

De Sharp R-961INW Combi-magnetron is een veelzijdig keukenapparaat dat zowel als magnetron, grill en heteluchtoven kan worden gebruikt. Met zijn strakke design en geavanceerde functies is deze combi-magnetron een aanwinst voor elke keuken.

Belangrijkste kenmerken

De Sharp R-961INW Combi-magnetron beschikt over een aantal handige functies die het koken en opwarmen van voedsel gemakkelijker maken. Enkele van de belangrijkste kenmerken zijn:

  • Magnetronfunctie: Met een vermogen van 900 watt kan de magnetronfunctie snel en gelijkmatig voedsel opwarmen. Daarnaast zijn er verschillende vermogensniveaus beschikbaar, zodat je de juiste instelling kunt kiezen voor elk gerecht.
  • Grillfunctie: De ingebouwde grill zorgt voor een knapperig en goudbruin korstje op gerechten. Met een vermogen van 1100 watt kun je vlees, vis en groenten perfect grillen.
  • Heteluchtoven: Met de heteluchtovenfunctie kun je gerechten bakken, braden en grillen met hete lucht. De temperatuur kan worden ingesteld tussen 40 en 250 graden Celsius, waardoor je een breed scala aan recepten kunt bereiden.
  • Automatische programma’s: De Sharp R-961INW Combi-magnetron heeft verschillende voorgeprogrammeerde instellingen voor populaire gerechten, zoals pizza, pasta en aardappelen. Hierdoor hoef je alleen maar het gewicht en de gewenste bereidingstijd in te stellen, en de combi-magnetron doet de rest.
  • Ontdooifunctie: Met de ontdooifunctie kun je bevroren voedsel snel en gelijkmatig ontdooien. Je kunt het gewicht van het voedsel invoeren, waarna de combi-magnetron automatisch de juiste ontdooitijd berekent.
  • Gebruiksvriendelijk: De Sharp R-961INW Combi-magnetron is eenvoudig te bedienen dankzij het overzichtelijke bedieningspaneel en het duidelijke display. Daarnaast is de combi-magnetron voorzien van een kinderslot, zodat kinderen de instellingen niet per ongeluk kunnen wijzigen.

Design en afmetingen

De Sharp R-961INW Combi-magnetron heeft een strak en modern design dat in elke keukenstijl past. De combi-magnetron is uitgevoerd in roestvrij staal en heeft een zwarte glazen deur, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Met zijn afmetingen van 55,3 x 53,9 x 32,8 cm (h x b x d) past de combi-magnetron op vrijwel elk aanrecht.

Veiligheid en energiezuinigheid

De Sharp R-961INW Combi-magnetron is voorzien van verschillende veiligheidsvoorzieningen om ongelukken te voorkomen. Het kinderslot zorgt ervoor dat kinderen de combi-magnetron niet kunnen openen tijdens het gebruik. Daarnaast heeft de combi-magnetron een automatische uitschakelfunctie, zodat hij niet onnodig aan blijft staan.

Op het gebied van energiezuinigheid scoort de Sharp R-961INW Combi-magnetron ook goed. Met een energieklasse van A is deze combi-magnetron energiezuinig en bespaar je op je energierekening.

Conclusie

De Sharp R-961INW Combi-magnetron is een veelzijdig en gebruiksvriendelijk keukenapparaat dat het koken en opwarmen van voedsel gemakkelijker maakt. Met zijn magnetron-, grill- en heteluchtovenfuncties kun je een breed scala aan gerechten bereiden. Daarnaast is de combi-magnetron voorzien van handige functies zoals automatische programma’s en een ontdooifunctie. Het strakke design en de veiligheidsvoorzieningen maken deze combi-magnetron een aanwinst voor elke keuken. Kortom, de Sharp R-961INW Combi-magnetron is een betrouwbare en veelzijdige keuze voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe combi-magnetron.

Plaats een reactie

Magnetron info

Snel, simpel en altijd smakelijk: ontdek uw keukenvrijheid
met onze topkeuze magnetrons. Waar tijd en gemak
samenkomen, daar vindt u onze magnetron oplossingen.

Begin zoektocht