Siemens IQ700 Combi Magnetron

De Siemens IQ700 Combi Magnetron is een geavanceerd keukenapparaat dat de functionaliteit van een magnetron en een oven combineert. Met zijn innovatieve functies en stijlvolle design is deze combi magnetron een waardevolle toevoeging aan elke keuken. In dit artikel zullen we de belangrijkste kenmerken en voordelen van de Siemens IQ700 Combi Magnetron bespreken.

Belangrijkste kenmerken

De Siemens IQ700 Combi Magnetron beschikt over een breed scala aan functies die het koken en opwarmen van voedsel gemakkelijker maken. Enkele van de belangrijkste kenmerken zijn:

 • Magnetron- en ovenfuncties: Deze combi magnetron biedt zowel de mogelijkheid om voedsel snel op te warmen met de magnetronfunctie als om gerechten gelijkmatig te bakken en braden met de ovenfunctie.
 • Roestvrijstalen behuizing: De Siemens IQ700 Combi Magnetron is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat niet alleen zorgt voor een moderne uitstraling, maar ook duurzaamheid en eenvoudige reiniging garandeert.
 • Touchscreen bediening: Met het intuïtieve touchscreen display is het eenvoudig om de gewenste instellingen te selecteren en de timer in te stellen. De bediening is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.
 • Automatische programma’s: Deze combi magnetron beschikt over een breed scala aan automatische programma’s voor verschillende gerechten. Hierdoor hoef je alleen maar het gewenste programma te selecteren en de magnetron doet de rest.
 • Grillfunctie: De Siemens IQ700 Combi Magnetron heeft ook een grillfunctie, waarmee je gerechten een knapperige korst kunt geven. Dit is ideaal voor het bereiden van bijvoorbeeld gratins en gegrilde groenten.
 • Ontdooifunctie: Met de ontdooifunctie van deze combi magnetron kun je bevroren voedsel snel en gelijkmatig ontdooien, zonder dat het aan de buitenkant al begint te koken.

Voordelen van de Siemens IQ700 Combi Magnetron

De Siemens IQ700 Combi Magnetron biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele magnetrons en ovens. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:

 • Tijdsbesparing: Dankzij de combinatie van magnetron- en ovenfuncties kun je gerechten sneller bereiden. De magnetronfunctie zorgt voor een snelle opwarming, terwijl de ovenfunctie zorgt voor een gelijkmatige garing.
 • Veelzijdigheid: Met de Siemens IQ700 Combi Magnetron kun je een breed scala aan gerechten bereiden, van eenvoudige snacks tot uitgebreide maaltijden. De verschillende functies en automatische programma’s maken het gemakkelijk om de gewenste resultaten te behalen.
 • Energiezuinigheid: Deze combi magnetron is ontworpen met energiezuinigheid in gedachten. Het apparaat maakt gebruik van geavanceerde technologieën om energie te besparen, zonder in te leveren op prestaties.
 • Stijlvol design: De Siemens IQ700 Combi Magnetron heeft een modern en stijlvol design dat perfect past in elke keuken. Het roestvrijstalen materiaal geeft het apparaat een luxe uitstraling.
 • Eenvoudige reiniging: Dankzij de roestvrijstalen behuizing en het gladde oppervlak is de Siemens IQ700 Combi Magnetron eenvoudig schoon te maken. Vlekken en vuil kunnen gemakkelijk worden verwijderd met een vochtige doek.

Conclusie

De Siemens IQ700 Combi Magnetron is een veelzijdig en geavanceerd keukenapparaat dat het koken en opwarmen van voedsel gemakkelijker maakt. Met zijn magnetron- en ovenfuncties, automatische programma’s en stijlvolle design is deze combi magnetron een waardevolle toevoeging aan elke keuken. Of je nu snel een maaltijd wilt opwarmen of een uitgebreid gerecht wilt bereiden, de Siemens IQ700 Combi Magnetron biedt de functionaliteit en prestaties die je nodig hebt.

Plaats een reactie

Magnetron info

Snel, simpel en altijd smakelijk: ontdek uw keukenvrijheid
met onze topkeuze magnetrons. Waar tijd en gemak
samenkomen, daar vindt u onze magnetron oplossingen.

Begin zoektocht